About

Hej. Vi har købt en orange Toyota Hiace og er kørt ned af gaden og ud i verden.
Nogen vil måske mene, at vi ikke tager langt væk. Men hvem ved egentlig noget om Sveriges snørklede veje? Lyset ved Nordkapp? Finlands ødemarker?  Vandalerne i Skt. Petersborg? Campingfaciliterne i Estland, Letland og Litauen? Hvad laver man i Polen og hvor hurtigt må man køre i Tyskland ?  Er det forøvrigt også rigtigt at finnere er melankolske og er der virkelig 32grader i Polen?
Tre måneder har vi taget ud af kalenderen. Planen er at køre rundt om Østersøen og undersøge de små forskelle der ligger lige rundt om hjørnet.
Derudover er der også de store valg i livet; som skal Lea i virkeligheden være bandagist i Jönköping? Skal Astrid være tømrer i Turku? og skal Laura bo i Finland ?

Vi håber I vil læse med og skrive til os hvad I laver der hvor I er.

Kærlig hilsen Lea, Laura & Astrid

Lidt om vores svedige køretøj: Utroligt centralt for planlægningen af vores tur var at skaffe et køretøj. Efter at været omkring Puch Maxi’s, Stationcars og blafning besluttede vi os for at lede efter en varevogn. Helst en praktisk og neutral bil, som ville kunne falde i et med både en svensk birkeskov og væggen i en lettisk bilparkeringskælder. Efter en måneds søgning fandt vi vores bil: En knaldorange Toyota Hiache. Nørrebros svar på Porchen. Den er kanon. Ubemærket kan man køre igennem de små flækker og parkere i al hemmelighed på byernes camping-forbudt-parkeringspladser.

Den kører helst 90 km i timen og for det meste virker centrallåsen. Men vi kan godt lide den og nikker anerkendende til forbikørende Toyotaejere. Vi satser på at pimpe den lidt og bytte den væk for en svensk ødegård og en sejlbåd, når vi kommer hjem.